BRANDING / ILLUSTRASJON

Oppdrag:

Logo, fargepalett og illustrasjon

Kunde: Energikontakten

energikontaken_logo_pos.png
Energikontakten_illustrasjon.png
EK_open-book-mockup[1063].jpg

Kunden:

EnergiKontakten er et nettverk av bedrifter og organisasjoner knyttet til energi og miljø-studier ved NTNU. Vi skal være et bindeledd mellom studentene, faglærerne og næringslivet. Formålet vårt er å bidra til å sikre rekruttering av høyt kvalifiserte sivilingeniører til energisektoren ved å legge til rette for nær kontakt mellom næringsliv, studenter og faglærere. Dette skal oppnås gjennom tiltak og prosjekter som støtter energi og miljø relaterte studier ved NTNU, og som hjelper næringslivet å finne den kompetansen de trenger.

 

Oppgaven:

Vi fikk i oppgave å vektorisere Energikontakten sin logo og tilpasse den alle medier og i ulike formater for flere bakgrunner. Vi skulle også lage en illustrasjon for å representere Energikontakten og alle områdene de jobber for og innen. 

Logoen skal visualisere solenergi, vannenergi (foss) og blad (natur/miljø).

Fargepaletten er blågrønn for å ta igjen fargene fra hav, himmel og natur.

Illustrasjon: Vi produserte en illustrasjon i vektorformat for alltid skarpe linjer, og for å kunne printe i storformat på f.eks bannere og rollups.

Siden Energikontakten er en samlende bedrift for NTNU, studentene og bedriftene, ønsket vi å vise Energikontakten som en syklist som leder og drar med seg alle sine samarbeidspartnere fremover. Vi har lagt inn elementer som symboliserer de fagfeltene de jobber innen, og også plukke ut disse som egne ikoner som kan brukes alene under de ulike kategoriene. Som f.eks på nettsiden, produkter, møerchendise osv.

Energikontakten_icon.png
Energikontakten_color_palette.png
Energikontakten_spacing.png
Energikontakten_logomark.png
IMG_2284.JPG
IMG_2279.JPG
IMG_2277.JPG