top of page
Butikk kampanje for Brando til farsdag. Konseptutvikling av kampanje for å treffe målgruppen ble utviklet i tråd med merkevarebyggingen ift Brando. Her laget vi plakater for å skape en overraskelseeffekt.
butikk kampanje.

På dette prosjektet har vi levert visuell identitet / re-branding for Brando og Brando Kids.

 

Her har vi har sydd alt sammen og levert en komplett profilmanual levert som en hardback bok til alle ansatte i Brando. Dette for å sikre at all kommunikasjon utad og det visuelle blir ivaretatt gjennomgående fra alle de 31 butikkene over hele Norge.

Vi leverer også idé, konsept og ferdig levert trykksak til alle butikkene på alle merkedager kunden ønsker å kjøre kampanjer på. Samt grafikk til annonsering på sosiale media, invitasjoner, gavekort, popcorn-beger og merchandise.

OPPDRAGET.

Kunde:

 

TIDSROM:

2022 - 2023

Fagfelt: 

Visuell Identitet

Grafisk Design

Merkevarebygging

Brando Kids
Brando
Kampanjeplakater for Brando. Farsdagskampanje som har som mål å skape oppmerksomhet, og skape stoppeffekt. Grafisk Design av Desell Design.

KUNDEN.

Brando er en kjent butikk i Norge som selger mote og klær for menn, kvinner og barn. De har 31 butikker rundt om i landet, og tilbyr et bredt utvalg av klær fra kjente merker, samt egne merkevarer.

 

Brando Kids er en avdeling av Brando som spesialiserer seg på barnemote. Det er et populært valg for foreldre som ønsker å kle barna sine i kvalitetsklær. Brando og Brando Kids tilbyr ofte salg og kampanjer for å gjøre klærne mer tilgjengelige for kundene.

Profilmanual for Brando og Brando Kids. Utviklet og produsert av Desell Design. Reklamebyrået som gir deg verdi.
Profilmanual for Brando og Brando Kids. Utviklet og produsert av Desell Design. Vi tar merkevarebygging på alvor.

VISUELL IDENTITET.

Under ser du noen av produktene vi har produsert for kunde. Alt er laget med bakgrunn i en merkevarestrategi som vi utviklet i samråd med kunden. Målet er å bygge Brando/Brando kids som en merkevare som utstråler følelsene av hverdagsluksus, familie og livskvalitet. 

KAMPANJER.

Vi har jobbet med mange kampanjer for Brando. I galleriet under finner du et lite utvalg av hva vi har gjort. Disse er alle laget med referanse i profilmanualen slik at man oppnår en gjennkjennbar merkevare over tid, og dermed får muligheten til å skape tillitt og lojalitet hos kundene. 

bottom of page