top of page
mockup-of-a-poster-and-a-billboard-inside-an-apparel-window-display-358-el.jpeg
butikk-kampanjer.

På dette prosjektet har vi levert visuell identitet / re-branding for Brando og Brando Kids. Vi har sydd alt sammen og levert en komplett profilmanual levert som en hardback bok til alle ansatte i Brando. Dette for å sikre at all kommunikasjon utad og det visuelle blir ivaretatt gjennomgående fra alle de 31 butikkene over hele Norge.

Vi leverer også idé, konsept og ferdig levert trykksak til alle butikkene på alle merkedager kunden ønsker å kjøre kampanjer på. Samt grafikk til annonsering på sosiale media, invitasjoner, gavekort, popcorn-beger og merchendise. 

OPPDRAGET.

Kunde :

Brando

Brando Kids

Når :

Fortløpende

Fagfelt : 

Visuell Identitet

Grafisk Design

Skjermbilde 2023-01-20 kl. 12.36.05.png
Skjermbilde 2023-01-20 kl. 12.36.08.png
mockup-of-three-exhibition-posters-hanging-against-a-dark-wall-313-el.jpeg

Brando er en kjent klesbutikkkjede i Norge som selger mote og klær for menn, kvinner og barn. De har 31 butikker rundt om i landet, og tilbyr et bredt utvalg av klær fra kjente merkevarer, samt egne merkevarer. Brando Kids er en avdeling av Brando som spesialiserer seg på barnemote. Det er et populært valg for foreldre som ønsker å kle barna sine i kvalitetsklær. Brando og Brando Kids tilbyr ofte salg og kampanjer for å gjøre klærne mer tilgjengelige for kundene.

mockup-of-an-open-a4-magazine-placed-over-a-colored-surface-3397-el1-3.jpeg
mockup-of-a-girl-with-an-open-book-on-her-hands-3452-el1.jpeg
BRANDING.

Under ser du noen av produktene vi har produsert for kunde. Det er mye mer å ta av, men her er et lite utvalg som vi har jobbet med.

KAMPANJER.

Kampanjene vi har jobbet med for Brando er mange. i galleriet under finner du et lite utvalg av de siste kampanjene vi har gjort. Kanskje har du sett noen av disse henge rundt i butikkene når du har vært på besøk?

bottom of page