top of page
2023-01-04 13_55_50-Desell Design _ illustrasjon for bøker.png

ILLUSTRASJON OG INFOGRAPHICS.

illustrasjon kan være et viktig verktøy innen reklame, da det kan bidra til å gjøre en reklamekampanje mer visuelt tiltalende og effektiv. Illustrasjoner kan brukes til å formidle et budskap på en mer kreativ og interessant måte enn bare tekst eller fotografier, og de kan også hjelpe til å skape en unik visuell identitet for en bedrift eller en produkt. Grafisk illustrasjon kan brukes i mange ulike sammenhenger innen markedsføring, som for eksempel i plakater, brosjyrer, annonser og på nett.

TYPER ILLUSTRASJONER.

Illustrasjoner i reklame kan være et effektivt verktøy for å fange oppmerksomheten til målgruppen og formidle budskapet på en visuell måte. De kan bidra til å gjøre reklamen mer interessant og minneverdig, og kan også hjelpe til å gjøre budskapet mer forståelig og tilgjengelig for målgruppen

Illustrated Album Cover

UTVALGTE ILLUSTRASJONER.

Under ser du et utvalg av hva vi har gjort av illustrasjoner. Dette omfatter flere forskjellige prosjekter og utfordringer som vi har valgt å løse på ulike måter. Du kan også gå videre inn å se på våre prosjekter for en utfyllende info og inspirasjon.

bottom of page