top of page
havbygg_Apple-Devices2.jpg

NETTSIDER 
OG WEBDESIGN
.

Webdesign og merkevarebygging er to områder som ofte går hånd i hånd, siden nettsiden ofte er det første stedet kundene vil møte merkevaren din. En god nettside kan bidra til å bygge tillit og troverdighet for merkevaren, mens et dårlig design kan skade omdømmet. Derfor er det viktig å legge ned tid og krefter på å lage en nettside som reflekterer merkevaren på en god måte. Dette kan innebære å velge riktig design og fargepalett, organisere innholdet på en logisk måte og sørge for at nettsiden er enkel å bruke. Merkevarebygging handler om å skape en positiv assosiasjon til merkevaren, og en god nettside kan være en viktig del av dette arbeidet.

NETSUS.

Dette handler om hvordan nettsiden skal se ut og føles for brukerne. Dette inkluderer alt fra layout og fargepalett, til skrifttyper og bilder. Et godt design kan bidra til å skape en positiv opplevelse for brukerne, samt å bygge tillit og troverdighet for merkevaren. Det finnes mange ulike stiler og tilnærminger til design i webdesign, så det er viktig å finne en stil som passer til merkevaren og målgruppen. 

Athletic WebDesign

VAKRE WEBDESIGN.

Under ser du et utvalg av hva vi har gjort ift webdesign. Dette omfatter flere forskjellige prosjekter og utfordringer som vi har valgt å løse på ulike måter. Du kan også gå videre inn å se på våre prosjekter for en utfyllende info og inspirasjon.

bottom of page