Søk
  • Tove J. Nerdahl

AHA! - Selvfølgelig skal jeg dele!

Vil dere høre om min nyeste AHA-opplevelse?


Jeg har endelig forstått at blogging kan også være noe for oss vanlige dødelige. Meg og deg. Og ikke bare er forbeholdt trente matlagingseksperter i umulige yogastillinger med manualer, strikker og slynger der ingen skulle tru at nokon kunne bu.


Det å fortelle om sin kunnskap, hva det måtte være, kan også være interessant for andre der ute. Derfor, klipper jeg herved over båndet på min egen designblogg - laget for deg som kan dra nytte av tips og triks innenfor MIN bransje. Den grafiske bransjen jeg har jobbet i de siste 20 årene. Jeg har faktisk en hel del å dele med deg.


Først skal jeg fortelle kort om meg selv og hvordan jeg havnet der jeg er i dag.


Den grafiske reisen startet med et år med Grafisk Design på Merkantilt Institutt i Trondheim. Dette ga mersmak, så etter dette året reiste jeg til Brisbane, Australia hvor de neste 3 årene ble noen solfylte år i Sunshine State hvor jeg studerte Communication Design, med spesialisering innen 3D visualisering og animasjon.


Før det siste året var over i Australia fikk jeg en telefon fra det som skulle bli min nye arbeidsgiver. Han hadde funnet min CV på finn.no og var på utkikk etter en 3D animatør trainee. Jeg fullførte min bachelorgrad med hatt og frakk, og fløy så hjem til Norge for å starte mitt nye liv, som ansatt.


Det tok meg lang tid å forstå at jeg kunne jobbe med noe som jeg digga så mye, og i tillegg få betalt!


Etter dette fortsatte jeg den grafiske jobbreisen videre inn i nye selskaper og lærte noe nytt hver eneste dag. Denne reisen har vært lang og innholdsrik så dere skal slippe å få hele historien. Men kort fortalt, har jeg bare blitt mer og mer glad i jobben min. Og nå er jeg der at jeg elsker det jeg gjør - og derfor ønsker jeg å dele , litt etter litt, min store passion - med akkurat deg.


Stay tuned.
179 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle