top of page
  • Forfatterens bildeTor Staven

Velkommen til vår nye Blogg!

Oppdatert: 18. jun.

Vi er et reklamebyrå som brenner for digital markedsføring, merkevarebygging og grafisk design, og her på vår blogg vil vi dele vår innsikt, inspirasjon og erfaringer med deg. I vårt første innlegg vil vi snakke om hvorfor det er så viktig å ha en blogg på nettsiden din, og hvordan det kan styrke din digitale tilstedeværelse.


DeSell Pulse er din nye kilde til inspirasjon!

Så hvorfor er en blogg er viktig for din nettside?


Forbedrer SEO og øker synligheten: Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å gjøre din nettside mer synlig på søkemotorer som Google. En av de mest effektive måtene å forbedre SEO på er gjennom regelmessig å publisere kvalitetsinnhold på bloggen din. Hver gang du skriver et blogginnlegg, gir du Google og andre søkemotorer mer innhold å indeksere. Dette øker sjansen for at nettsiden din dukker opp i søkeresultatene for relevante søkeord.


Engasjerer og bygger tillit med publikum: En blogg gir deg muligheten til å kommunisere direkte med ditt publikum. Ved å dele verdifulle innsikter, tips og historier, kan du etablere deg som en ekspert innen ditt felt og bygge tillit hos dine lesere. Dette gjør det mer sannsynlig at de vil velge dine tjenester når de trenger hjelp med markedsføring og design.


Uten en god og strategisk tanke bak SEO kan du bare glemme å få trafikk fra Google

Drar trafikk til nettsiden din: Interessante og informative blogginnlegg kan tiltrekke seg besøkende til nettsiden din. Jo flere besøkende du har, jo større er sjansen for at noen av dem vil konvertere til kunder. Blogginnlegg kan også deles på sosiale medier, noe som kan føre til enda mer trafikk.


Støtter merkevarebygging: Gjennom bloggen kan du uttrykke din merkevares stemme og personlighet. Ved å dele innhold som reflekterer dine verdier og ekspertise, kan du styrke din merkevareidentitet og differensiere deg fra konkurrentene.


Gir mulighet for kontinuerlig oppdatering: En blogg gir deg en plattform for å kontinuerlig oppdatere ditt publikum om nyheter, trender og utviklinger innen ditt felt. Dette viser at du er aktiv og oppdatert, noe som igjen kan bygge tillit og troverdighet.


Å ha en blogg kan både være enkelt og behagelig!

Hva kan du forvente fra denne bloggen?


Vi vil dekke et bredt spekter av temaer innen digital markedsføring, merkevarebygging og grafisk design. Du kan forvente å finne:


  • Suksesshistorier: Case-studier fra våre prosjekter som viser hvordan vi har hjulpet våre kunder med å lykkes.

  • Tips og triks: Praktiske råd om SEO, sosiale medier, innholdsmarkedsføring og mer.

  • Inspirasjon: Innlegg om de nyeste designtrendene og hvordan du kan bruke dem i ditt eget arbeid.

  • Bak kulissene: En titt på vår kreative prosess og møter med teamet vårt.

  • Nyheter og trender: Hold deg oppdatert med det siste innen markedsføring og teknologi.


Vi håper at denne bloggen vil bli din go-to kilde for innsikt og inspirasjon innen markedsføring og design. Takk for at du er med oss, og vi ser frem til å dele vår kunnskap og lidenskap med deg!Desell Logo
WE GET SHIT DONE!

7 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page