top of page
  • Tor Staven

interiørdesign med effekt

Å presentere et konsept på en perfekt måte kan være en utfordrende og tidkrevende prosess. En sterk visjon og en klar idè kan gjøre dette enklere, og vil gjøre sitt for at reisen din blir både spennende og givende. I enden av reisen venter en suksessfull lansering av ditt produkt.


For å skape effekt i interiøret er det viktig å ha en gjennomgående stil, som gjenspeiler den visuelle identiteten til firmaet. Når dette harmonerer vil det gi et inntrykk av et gjennomtenkt og målbevisst konsept, og vil ose av kvalitet.


Det kan være smart å bruke bedriftens logo, farger og fonter (typografi) i interiøret, for å vise at ditt konsept er godt gjennomført. Dine kunder vil få en positiv opplevelse av deg når materialvalg, møbler, belysning og dekorasjoner spiller på lag med firmaets visuelle profil. Som et kirsebær på toppen er det fantastisk når interiørdesignet er med på å reflektere dine visjoner, verdier og mål.
TRIVSEL


Et trivelig og inspirerende arbeidsmiljø kan bidra til å øke ansattes engasjement og motivasjon, og redusere stress og sykefravær. Farger har også stor innvirkning på trivsel og produktivitet. Forskning viser at farger påvirker humør og følelser, og kan dermed påvirke prestasjoner.


Å bruke beroligende farger som blått og grønt kan bidra til å redusere stress og øke konsentrasjonen. Sterke farger som rødt og oransje kan gi energi og øke kreativitetenHARMONI


Når din visuelle identitet gjenspeiler seg i ditt interiør er dette med på å styrke din merkevare. Merkevarebygging er sentralt i oppbygningen av et firma, og bidrar til å øke din synlighet, og gir ditt image et løft. Les mer om hva vi kan gjøre ift merkevarebygging her.


Her ser du noe av hva vi gjorde for Thai Klinikk på Sirkus Shopping i Trondheim.


Hva vil du at dine kunder skal føle når de kommer inn i dine lokaler?


Ta kontakt med oss i Desell Design, så kan vi hjelpe deg på veien mot suksess. Vår interiørdesigner Wanja Småvik elsker utfordringer, og tar gjerne en kopp kaffe med deg om du ønsker å høre mer om hva vi kan tilby.
"You never get at second chance to make a good first impression"


(+47) 909 94 174 wanja@desell.no36 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page