top of page
  • Forfatterens bildeTove Julianne Nerdahl

Reklamespot & infoskjermer

Desell Design hjelper deg med å sette opp din reklamespot som kan sendes på dine infoskjermer. Vi har samarbeidspartnere som kan levere skjermene til dere og sette opp systemet for deg, eller vi kan lage digital fil og sende deg slik at du kan legge inn på skjermene selv.Hva er en reklamespot?

En reklamespot er en form for reklame som ofte vises på TV eller display eller infoskjermer, eller som kan spilles av på nett. Det er en kort video som er ment å reklamere for et produkt, en tjeneste eller et selskap. Reklamespoten kan typisk inneholde bilder, overganger og budskap i form av tekst, ikoner og illustrasjoner. Målet med en reklamespot er å fange oppmerksomheten til seerne og å overbevise dem om å kjøpe det som reklameres for. Reklamespottene kan være av forskjellige lengder, men de er ofte ganske korte, så de kan få frem budskapet sitt på en effektiv måte, og for folk i farta. Reklamespottene kan inneholde en rekke forskjellige elementer, som musikk, stemmeoversettere, bilder, illustrasjoner og animasjoner for å gjøre dem mer attraktive og minneverdig.


En reklamespot som sendes på en informasjonskanal på dine skjermer i butikken, flyplassen, togstasjonen eller kjøpesenter - kan ha stor reklameverdi og leverer budskap ofte på en måte som gjør at forbrukeren husker informasjonen de ser.


Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page