top of page
  • Forfatterens bildeRebekka Teigen

Trondheim Kulturnettverks nyeste nettside

Vi hadde gleden av å oppdatere nettsiden for Trondheim Kulturnettverk. Siden de er en paraplyorganisasjon dedikert til å styrke fritidskulturlivet i Trondheim, var vårt mål var å designe en nettside som gjorde det enkelt for medlemmene å navigere og finne relevant informasjon.


Nye nettsiden til Trondheim Kulturnettverk

Oppdatering av nettside


Vi ønsket å skape et modernisert oppsett på nettsiden og som tydelig viser Trondheim Kulturnettverk sin profil. Den oppdaterte nettsiden gjør det enklere for medlemmene å finne kurs, utforske medlemsfordeler og få tilgang på tilskuddsordninger.


Nå er det enklere for medlemmer å navigere seg gjennom nettsiden

Utforsk den nye nettsiden til Trondheim Kulturnettverk her!


Webdesign og merkevarebygging 


Webdesign og merkevarebygging er to områder som ofte går hånd i hånd, og nettsiden er ofte det første stedet kundene vil møte merkevaren din. En god nettside kan bidra til å byggge tillit og troverdighet for merkevaren, mens et dårlig design kan skade omdømmet. 


Nysgjerrig på hva vi tilbyr innenfor webdesign? Trykk her!


Vår webdesigner Tor Staven har jobbet tett på prosjektet med Trondheim Kulturnettverk

Avgjørende med en god nettside


Vi ser hvor avgjørende det er for virksomheter å ha en nettside som reflekterer merkevaren på en god måte. Dette kan innebære å velge riktig design og fargepalett, organisere innholdet på en logisk måte og sørge for at nettsiden er enkel å bruke. Derfor er det viktig å legge ned tid og krefter på å lage en nettside som skaper en positiv assosiasjon til merkevaren. 


Kontakt oss


Ønsker du hjelp til å lage en god nettside for å styrke merkevaren din? Det kan vi hjelpe deg med! Ta kontakt med oss her!


Rebekka Teigen, Markedsansvarlig Desell Design

 

 


44 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page