top of page
IMG_5979_WEB_HIGH.jpg
et syn på veien.

Vi har her laget en illustrasjon for Trondheim Gjenbrukslager sine firmabiler. De ønsket en iøyenfallende illustrasjon som forklarer hvilken bærekraftig jobb Trondheim Gjenbrukslager gjør for byen vår.

 

Vi landet på en "tegneserie-stil" og et blikk "inne i bilen" for å illustrere gangen i det de gjør, fra produkter blir hentet, fotografert, lagret i database, pusset opp og levert ut til ny aktør.

 

Vi brukte Trondheim Eiendom sine profilfarger og la til en fargerik palett for å skape blikkfang på en ellers anonym og hvit varebil.

Vi laget også en slogan og logo som er plassert bak på bilen "Vi gir byens ressurser nytt liv" som vi mener er en positiv og bærekraftig melding over essensen av hva Trondheim Eiendom Gjenbruk gjør. Vi la også til en hashtag for at flere skal kunne finne ut mer, og delta på det miljøvennlige aspektet rundt det de jobber med.

OPPDRAGET.

Kunde :

Trondheim Kommune, Avd Eiendom Gjenbruk

Når :

Høst 2022

Fagfelt : 

Visuell Identitet

Illustrasjon

Bilfolie

trondheim kommune gjenbrukslager logo
TrondheimKommune_bildekor.png

Trondheim kommune har et gjenbrukslager som er et tilbud til innbyggerne for å kunne gi bort eller skaffe seg brukte ting. Lageret har et stort utvalg av varer, inkludert møbler, husholdningsartikler, byggematerialer, hageutstyr, elektronikk og mye mer. Formålet med lageret er å redusere avfall og bidra til et mer bærekraftig samfunn ved å gjenbruke ting som fortsatt er i god stand. Lageret er åpent for alle og har ofte spesielle tilbud og salg.

TK_bildekor

HVa kunden sier:

"Takk til Desell Design og Tove Julianne Nerdahl for den kule grafikken! Vi ønsket at bilen vår skulle synliggjøre hva vi gjør og at det ikke bare skulle være en "vanlig kommunebil" :) Og ja, den er elektrisk! #Littsmarter #sirkulærøkonomi #gjenbruk #ombruk"

første utkast.
bottom of page