top of page
IMG_2361.JPG

Områdekart

Oppdraget

Sverresborg Museum ønsket en oppgradering på områdekartet sitt. De ønsket å få frem enkelte av byggene, og samtidig guide besøkende til aktuelle bygg og aktiviteter.

Byggene ble tegnet i vektorformat slik at de kan skaleres og trykkes på storformat flater. Alle elementer på kartet er tegnet i vektor slik at de kan isoleres og printes hver for seg på f.eks produkt, merchendise og i det interaktive kartet.

Vi laget et grunnkart hvor alle bygg og fremhevede bygg kommer frem. Enkelte av aktivitetene er sesongbasert så vi måtte finne en løsning hvor det fysiske kartet kunne endres ut ifra sesong. 

Magneter

Vi landet derfor på plater som vi kunne feste illustrasjoner av aktiviteter i form av magneter. Når dyrene kommer til gården på våren, kan de nå feste illustrasjoner av kyr, sauer og griser på kartet magnetisk.

 

Områdekart i printet versjon

Vi laget også områdekartet i en interaktiv versjon som de selv kan endre på ut ifra sesong og aktivitet. Samtidig produserte vi trykksaker i A3 over områdekartet slik at besøkende kan ha ma med seg kartet rundt på området.

IMG_2362.JPG

brosjyre

magneter

Til å feste på områdekartet for ulike sesonger som f.eks jul, når dyrene kommer til gården, Eventyrhelg og Is-salg

Sverresborg_magneter.png

fasadeskilt

LEDbelyst fasadeskilt med Astrour for automatisk justering av lysstyrke etter døgn og årstid.

Fasadeskilt_002.jpg
byggene.jpg

illustrasjoner

Vi ønsket at kartet skulle appellere til både voksne og barn, og valgte derfor for å gå for en litt barnslig og enkel strek. De fremhevede byggene ble tracet og gjengitt i form og farge som det faktiske bygget og objektet.

bottom of page