top of page

MERKEVAREBYGGER.

Vi er reklamebyrået som gir deg det lille ekstra. Alt vi gjør av design og markedsføring bunner i en analyse av dagens marked, og er laget for å gi deg og dine kunder verdi for pengene. 

Desell hjelper deg å skape en klar og unik posisjon for merkevaren din i dette markedet. Sammen jobber vi med å utvikle en merkevarestrategi som vil skille deg fra konkurrentene. Etter å ha definert denne strategien, bygger vi din visuelle identitet.

 

Dette er grunnoppskriften på hvordan vi jobber, og vi er stolte av å kalle oss merkevarebyggere.

Grafisk design & layout

Vi gjør alt innen grafisk design. Dette kan være bl.a. logodesign, bøker, plakater, brosjyrer eller skilt for å presentere ditt budskap på en effektiv og profesjonell måte. 

3d.png

ANNONSERING I SOSIALE MEDIER

Annonsering i sosiale medier kan være en effektiv måte å nå ut til et stort publikum på. Det er med en klar strategi slik at annonsene når de rette menneskene og bidrar til å øke merkevarens synlighet og omdømme.

illustrasjon.png

Illustrasjon & infographics

Vi lager illustrasjoner og info-graphics som forklarer ditt budskap med tilpasset grafikk. Vi illustrerer også skreddersydde ikonpakker for din bedrift slik at du kan skille deg ut.

web.png

nettsider & webdesign

En god nettside er effektiv og tilgjengelig på ulike enheter. Målet med webdesign er å lage en nettside som er enkel å bruke, informativ og estetisk tiltalende for besøkende. Vi tilbyr brukervennlige nettsider.

brand.png

Visuell identitet

Den visuelle identiteten til ditt foretak er merkevaren din sitt ansikt. Dette er måten ditt førsteinntrykk treffer din målgruppe på, og hvordan de kommer til å oppfatte deg. 

print.png

Merkevare strategi

  En god merkevarestrategi vil bidra til å skille merkevaren din fra konkurrentene, og gjøre den mer attraktiv for kundene dine. Vi tilbyr ulike nivåer av merkevarebygging tilpasset ditt behov.

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne med ditt neste prosjekt - ta kontakt for et tilbud

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Takk for at du tok kontakt :)

bottom of page