top of page
coca-cola-4560619_1920.jpg
On Energi - Fremtiden er elektrisk, men ikke uten oss!
On Energi - Fremtiden er elektrisk, men ikke uten oss!

MERKEVARE
BYGGING

Merkevarebygging er prosessen med å skape og forme en unik

identitet som skiller seg ut og bygger relasjoner.

På desell jobber vi med merkevarebygging ved å kombinere strategisk innsikt med kreativ design for å utvikle unike og sterke merkevarer. Vi samarbeider tett med våre kunder for å forstå deres verdier og mål, og skaper en konsistent og engasjerende merkevareidentitet som resonnerer med målgruppen.

iphone-563067_1920.jpg
En sterk merkevare bygger tillit og lojalitet blant kundene,

noe som kan føre til gjentatte kjøp og anbefalinger.

Merkevarebygging er essensielt for enhver bedrift da det skaper en unik identitet som effektivt posisjonerer deg i markedet og skiller deg fra konkurrentene. Det forbedrer også bedriftens synlighet og gjenkjennelse, noe som er avgjørende for å tiltrekke nye kunder.

 

En godt etablert merkevare gir deg en konkurransefordel ved å tydelig kommunisere hva som gjør dine produkter eller tjenester unike og verdifulle.

eye-1686932_1920.jpg
Desell er opptatt av å gjøre merkevarebygging
så enkelt og forståelig som mulig for deg.
For å starte prosessen er det viktig for oss kartlegge hvem du er. 

INNSIKT OG KARTLEGGING

I første fase fokuserer vi på å bli kjent med dine mål, visjoner og tanker om fremtiden. Vi kartlegger utgangspunktet for merkevarebyggingen ved å dykke inn i hva som driver din bedrift og hva du ønsker å oppnå. Dette inkluderer at vi kategoriserer din bedrift hører hjemme i, slik at vi kan utvikle en strategi som er skreddersydd til dine spesifikke behov og markedet du opererer i.

On Energi bildestil
For å gi ON Energi en full valuta for sin investering i oss var det viktig at den grafiske profilen ble underbygd med en tydlig bildestil som gav de et unikt uttrykk.

BILDESTIL

Vi lever i en visuell verden, og blir bombardert med inntrykk fra både bilder og video. Det er derfor viktig å finne en egen bildestil for din merkevare slik at man effektivt kan skille seg ut.

On Energi nettside tilpasset mobil
On Beveger seg i et marked hvor store internasjonale aktører beveger seg. Det var derfor viktig at de fikk en moderne nettside, tilpasset til alle formater. 

NETTSIDE

En nettside er ofte stedet hvor førsteinntrykket av din bedrift gjøres, det er derfor viktig at dette er så godt som mulig. Her er det viktig å få frem en tydelig visuell identitet, effektiv kommunikasjonsflyt, og en nettside som er tilpasset alle flater.

On Energi bilfolie
Med over 100 ansatte og jobb over hele Norge blir man raskt lagt merke til i trafikken. Det var derfor viktig at On Energi bruker sine biler som en reklameplakat for sin bedrift.

BILFOLIE

Bilfolie er en effektiv og god måte å reklamere for egen bedrift på. Med riktig bruk av dette er det en fin mulighet for å få oppmerksomhet borte fra digitale flater.

Desell reklamebyrå - Lets get shit done!
Desell logo

LET`S GET SHIT DONE!

bottom of page