top of page
  • Forfatterens bildeRebekka Teigen

Er trykksaker fortsatt relevant?


I en tid hvor alt stadig blir mer digitalt, er trykksaker fortsatt relevant? Det er lett å glemme kraften som ligger i det å holde noe i hånden.



Budskap og merkevarer kan lett drukne i dagens digitale kaos. Alle de digitale inntrykkene vi får i løpet av en dag, kan ofte gjøre oss overveldet. Å etterlate et inntrykk som varer, kan være vanskelig. Derfor er det fortsatt viktig å tilby tjenester som man kan ta og føle på.



Det er lett å glemme kraften som

ligger i det å holde noe i hånden.”



Som oftest er det enkleste det beste. Trykksaker har en unik evne til å gi et varig inntrykk og skille seg ut i fra resten. Vi tror folk vil sette pris på en opplevelse som skiller seg ut i en verden der det meste foregår digitalt. Dette ønsker vi i Desell Design å legge til rette for.



Nysgjerrig på hva vi tilbyr? Klikk her!


Trykksaker har en unik evne til å gi et varig inntrykk

Vi lager og printer trykksaker som formidler et budskap eller en melding til publikum. Trykksaker er papirbaserte materialer som brukes til reklame for et produkt eller en tjeneste. Det kan være budskapet til en begivenhet eller en kampanje.



Vi trykker blant annet bannere, visittkort, bøker, plakater, skilt eller rollups. Alle våre produkter er Svanemerket. Det betyr at du kan være trygg på at produktene tar hensyn til både miljøet og standarder satt av Svanemerket.




Trykksaker spiller fortsatt en viktig rolle i dag

Selv om vi bruker mye digitalt i dag, er trykksaker fortsatt viktige for å formidle informasjon og bygge forbindelser med folk. For eksempel, et visittkort kan gi folk et førsteinntrykk av deg, mens en brosjyre gir detaljert informasjon i en håndterbar form. Trykksaker gir også en langsiktig effekt, fordi de kan bli tatt vare på og delt med andre over tid.



Så neste gang du vurderer markedsføringen din, ikke glem kraften i det håndgripelige – i et visittkort, en bok eller en plakat – som forteller verden at du er her for å bli sett og husket.



La oss sammen gi liv til dine ideer! Kontakt oss for en uforpliktende prat!



Rebekka Teigen, Markedsansvarlig Desell Design



133 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page