top of page
  • Forfatterens bildeRebekka Teigen

Bocuse d’Or Europe 2024: Kulinariske matopplevelser

19-20. Mars arrangeres Bocuse d’Or Europe 2024 i Trondheim Spektrum. Dette er en spennende begivenhet der noen av Europas beste kokkelag konkurrerer om tittelen foran et fullsatt Spektrum. Siden etableringen i 1987 har Bocuse d’Or utviklet seg til å bli en av verdens mest utfordrende og prestisjefylte kokkekonkurranser.


Visuell identitet

I forbindelse med arrangementet har vi hatt gleden av å utvikle ny visuell identitet for Beskyttede Betegnelser. Beskyttede Betegnelser er en offentlig merkeordning som sikrer at norske matskatter får den beskyttelsen og anerkjennelsen de fortjener. 


Beskyttede Betegnelser sin stand under Bocuse d’Or Europe.

Her har vi bidratt til å skape en messestand som reflekterer alle Norges regioners unike matkultur, samt utviklet en visuell identitet for Beskyttede Betegnelser. Vi har produsert alt fra messemateriell og trykksaker, til montering og rigging av standen.


Nysgjerrig på hva vi tilbyr innenfor visuell identitet? Les mer her!


Visuell profil og logo for Beskyttelse Betegnelser.

Tett samarbeid

Vi har hatt tett samarbeid med Stiftelsen Norsk Mat gjennom hele prosessen, fra start til slutt. Vi har vært opptatt av å lage noe unikt og gjennomtenkt som virkelig reflekterer hvem de er. 


Vi har jobbet med utarbeidelsen av den visuelle identiteten til Beskyttede Betegnelser over en periode, og vi ser hvor avgjørende det er for å bygge gjenkjennelse og tillit til et merke. Vi ser frem til å utforske dette temaet mer i dybden i en kommende artikkel.


Kontakt oss


Usikker på hvordan du kan skape en sterk visuell identitet for din virksomhet? La oss ta en prat og utforske hvordan vi kan forbedre den visuelle identiteten din.


Ta kontakt med oss her!


Rebekka Teigen, Markedsansvarlig Desell Design 36 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page