top of page
  • rebekka129

Hvor er logoen?

Jakten på den tapte logoen: Har du noen gang vært fanget i en virvelvind av filer og mapper, hvor du aldri er helt sikker på hvilken versjon av bedriftens logo, fonter, powerpointmal eller brevmal som er den riktige?


La oss vise deg hvordan du kan gjøre jakten mye enklere og sørge for at du alltid har den siste og riktige logoen klar til bruk.


Logo, fonter, powerpoint, brevmal
Vi hjelper deg i jakten på den riktige logoen!

The Great Logo Hunt

Det er tid for den store logojakten, og som enhver ekte skattejeger vet, starter opplevelsen med å åpne mappen "Logobilder" og deretter den som heter "Endelige logoer," eller kanskje "Siste_siste_endelige_versjon_for_riktig_denne_gangen_virkelig_logo.jpg." Du scroller, zoomer inn og ut, og prøver å finne ut om "Logobildet_v2_eksport_ferdig_12-06-22_FINAL" faktisk er den aller siste og virkelig riktige logoen. Kanskje du får hjertet ditt til å hoppe av glede, men så oppdager du at det også finnes en "Logobildet_v2_eksport_ferdig_12-06-22_FINAL_sluttsluttslutt_virkelig_logo2.jpg." Dette er kanskje satt på spissen, men her er det nok mange som kan kjenne seg igjen.


Profilmanual
Jakten på den riktige logoen.

Logo-Mareritt og Profil-Kaos

Vi har alle vært der. Det er ikke bare logoen som forsvinner i filsystemet, men også hele bedriftens visuelle identitet. Alle bruker forskjellige fonter, farger og elementer, og resultatet er et visuelt mareritt. Kunden blir forvirret, og du blir gal. Men frykt ikke! Det finnes en vei ut av dette kaoset.Gullskatten

Å ha en oppdatert profilmanual er som å ha en skattekart som fører deg til den ettertraktede gullskatten av enhetlighet og profesjonalitet. I profilmanualen finner du alle svar: den riktige logoen, de godkjente fargene, de offisielle fontene og til og med en beskrivelse av hvordan du skal bruke alt dette magiske grafiske materialet. Som en bonus ligger det linker til de siste oppdaterte filene online. Dine sorger og frustrasjon er endelig borte.


Den Store Profilmanualens Verdi

Hvis du har en profilmanual, er det som å ha den kuleste veiviseren som guider deg gjennom jungelen av design. Du vet alltid hvilken logo som er den rette, hvilke farger du skal bruke, og hvordan du skal presentere bedriftens budskap på den mest attraktive måten. Det er din nøkkel til å oppnå konsekvent og profesjonell kommunikasjon, både internt og eksternt.Orden i system
Desell Design hjelper deg med både profilmanual og visuell identitet.

Konklusjon: Ta kontroll over logoen og din grafiske profil

Så, kjære logo-letende venn, det er på tide å ta kontroll. La oss sette opp en profilmanual som vil gjøre livet ditt enklere, og bedriftens visuelle identitet sterkere. Slutt å lete etter den tapte logoen....

Hva venter du på? Kom deg der ute og begynn jakten på den riktige logoen. Og når du har funnet den, følg alltid guiden – din profilmanual – for å oppnå god og effektiv kommunikasjon.


Reklamebyrå

Vi i Desell Design hjelper deg med både profilmanual og visuell identitet. Vi sørger også for at du får samlet alle elementene online, i et ryddig mappesystem, som alltid er oppdatert til siste versjon.


Vi bygger også komplette nettsider, og vi passer på å brukte siste og riktige versjon av logoen din 😊


Rebekka Teigen, Markedsansvarlig Desell Design
43 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page